Zonnebrillen

Bescherm je ogen, kies voor kwaliteit, kies een goede zonnebril!

Een zonnebril is meer dan een modeaccessoire. Net als je huid, moeten je ogen worden beschermd tegen schadelijke UV straling. Door deze straling hebben je ogen meer kans op oogaandoeningen zoals onder andere staar. Bescherm je ogen daarom met een kwaliteitszonnebril, loop eens langs bij Houg Optiek!

art&jack zonnebrillen bij Houg Optiek

art&jack is een authentiek Nederlands zonnebrillenmerk opgericht door broer en zus, Arthur en Jackeline. Hun kennis en passie is te zien in de art&jack collectie. Opgegroeid in de optiekwereld weten zij precies wat een goede zonnebril, een goede zonnebril maakt!

art&jack zonnebrillen bij Houg Optiek in Driebergen

Naast een beschermmiddel tegen de zon is een zonnebril vandaag de dag vooral een expressie van stijl. Of je nu kiest voor een klassieker in een modern jasje of een opvallende blikvanger; een art&jack zonnebril is altijd de finishing touch van je outfit. Stoer en casual, trendy en kleurrijk, stijlvol en modieus; vind de stijl die bij je past. art&jack: awesome you!

art&jack sunglasses by Ofar

Nu in 2021 lanceert Ofar een speciale lijn zonnebrillen, namelijk: de X-collection. Deze zonnebrillenlijn is alles wat je gewend bent van art&jack: hoogwaardige kwaliteit, perfecte pasvorm en uniseks modellen. Waar de X-collection in uitblinkt zijn de fraaie details en gebruikte materialen. De X-collection zonnebrillen hebben een metalen montuur, acetaat oortips en nylon gepolariseerde of minerale glazen.

art&jack zonnebril
art&jack zonnebril
art&jack zonnebril
art&jack zonnebril

Pajuk Sunwear zonnebrillen

Pajuk Sunwear zonnebrillen bij Houg Optiek in Driebergen
Pajuk Sunwear dames zonnebrillen bij Houg Optiek
Pajuk Sunwear vrouwen zonnebrillen bij Houg Optiek
Pajuk Sunwear livestyle zonnebrillen bij Houg Optiek
Pajuk Sunwear dames en heren zonnebrillen bij Houg Optiek