Brillenglazen

Houg Optiek werkt met brillenglazen van HOYA als hoofdleverancier. HOYA is wereldwijd één van de grootste producenten in brillenglazen. HOYA levert enkelvoudige brillenglazen, maar ook multifocale brillenglazen, beeldscherm brillenglazen, meekleurende brillenglazen en zonneglazen. Hieronder een overzicht.

Enkelvoudige brillenglazen: "kristalhelder zicht en maximaal comfort"

HOYA's enkelvoudige brillenglazen zijn geperfectioneerd dankzij verschillende recente innovaties. De sterkte wordt individueel berekend en geproduceerd met puntsgewijze slijptechnieken. Voor elke pixel van het glasoppervlak wordt de afzonderlijke waarde berekend en de sterkte op unieke wijze in het glas geslepen. Het resultaat is een optimale optische prestatie.

HOYA brillenglazen bij Houg Optiek in Driebergen

Multifocale brillenglazen: "voor alle afstanden geschikt"

Multifocale brillen bij Houg Optiek in Driebergen

We leven in een wereld vol digitale apparaten. Dat levert veel gemak op en zorgt ervoor dat we altijd verbonden zijn. Maar al die verschillende korte kijkafstanden kunnen ook een behoorlijke aanslag op onze ogen zijn: heen en weer schakelen tussen laptop, tablet, smartphone, navigatie en ga zo maar door. Daarom heeft HOYA de  multifocale brillenglazen verder ontwikkeld. Ze bieden nu bredere gezichtsvelden en een naadloze overgang tussen dichtbij, middellange afstand en veraf kijken.


Beeldscherm brillenglazen: "voor gedetailleerde visuele taken"

Voor sommige brildragers, waarbij zichttaken zich voornamelijk dichtbij of op middellange afstand afspelen, zijn standaard multifocale glazen misschien niet de ideale oplossing. De indoorglazen van HOYA zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die op het werk of bij precisiewerk op korte afstand kristalhelder zicht nodig hebben.

Beeldscherm brillen bij Houg Optiek in Driebergen

Meekleurende brillenglazen: "automatische aanpassing aan de lichtomstandigheden"

Meekleurende brillenglazen bij Houg Optiek in Driebergen

Meekleurende brillenglazen zijn zeer geschikt wanneer je bij helder licht overmatig met je ogen knippert of ze dichtknijpt. Ze passen snel en automatisch hun tint aan de lichtomstandigheden aan. Bij sterk zonlicht werken ze als een zonnebril en binnen als een heldere bril. Dit biedt meer gebruiksgemak!


Zonneglazen: "functioneel en mooi"

HOYA biedt een serie gekleurde glazen, die de schittering helpen verminderen en het contrast verbeteren, zelfs in de meest uitdagende weersomstandigheden. Door de vele keuzemogelijkheden hoef je niet meer te kiezen tussen mode en functionaliteit.

Zonnebrillen bij Houg Optiek in Driebergen